Известие

Collapse
No announcement yet.

Един въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един въпрос?

Здравейте, колеги...
    Имам си кола за всеки ден, но нещо на последък ме тресе самоубийствената мания за бърза кола...говорим за кола над 150 конски сили.
    Съвсем случайно днес ми попадна една алфа пред очите...много ми хареса...модела е 155 2.5 V6 мисля 163 конски сили...
    Та въпросът ми е, какво ви е мнението за тази кола? По принцип не прочетох много добри отзиви за 155-цата като цяло, дори напротив

Ще ви бъда много благодарен ако споделите с мен

П.П. Чудя се между BMW 320 Vanus и Алфа-та утре ще бъде покупката....аз май за сега съм повече за алфата...знам ли?
    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Ти се шегуваш за 155цата нали?Това,че не си прочел добри неща за нея значи не си чел явно нищо Кво да ти кажа приятел-Алфа Ромео е Бутикова кола-не е за широката публика
    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
    Powered by ...
    sigpic

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... =%E8%EB%E8

Отгоре вляво, под надписа Клуб Алфа Ромео България има бутонче "Търси". Търсачката е супер смотана, но все пак с нея намерих тези теми. Айде и да се похвалиш после
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Малко нелогично ми се струва точно в този форум да се пише "дали да си взема такава и такава Алфа, щото видите ли, много лоши неща ми казват за нея, и се чудя между нея и еди-коя-си друга марка" ... Съжалявам, че така започвам обръщението си, но ще ти кажа две-три прости истини за колите (и за Алфа в частност) :
        1 - Няма кола, която да не се чупи - има хора, които не знаят как да си я поддържат;
        2 - Алфа е съчетание от страст и лудост в необясними съотношения - ако тази кола не те кара да потриваш нетърпеливо ръце с мисълта да се хванеш здраво за волана, не си я купувай за нищо на света!
        3 - 99% от хората, заявяващи, че Алфа са автомобили с много лоши качества, са :
        а) само чували, че такава кола съществува, или дори са я виждали по улиците, но никога не са сядали в нея, да не говорим пък за шофиране...
        б) попаднали на особено неподдържан екземпляр, който напук на всички мнения на техни колеги ги кара да си вярват, че просто всички Алфи са чупени.
        Усетиш ли тръпката от гневното ръмжене на V6-цата, мисля че няма да се помайваш повече (и дано попаднеш на наистина добра колица - невероятна е като поведение и тръпка!), няма ли я тази тръпка - бегай надалеч от тия италиански трошляци
        Тука изобщо не искам да кажа, че примерно BMW са лоши коли... Просто при Алфа има още едно сърце, което тупти заедно с твоето, и постоянно те държи във форма.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

здр

Ваноса е мн. хубав и мощен,набира добре. Перфектен е за возене но за ръчка нестава, тромав е. Просто е "спрял" сръвнение с Алфата.
          Ако си гледал червеното V6 с 17ките. Знам му историята внос е от германия.Няма да згрешиш и на хубави пари ще го даде!

Просто я покарай.
          sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
          http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
          !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Аууу, вие как ме подкарахте, ако взема алфата ще ме е страх да дойда на клубна среща

В отговор на колегата за червената алфа :
            - Да, за същата алфа става въпрос.... утре ще отида да видим какво правим...

Благодаря за мненията ви! Наистина ми бяха от полза

Comment

Алфа е кола със собствен характер..... Кола на място.... Абе все едно си женен за хубава жена....... Много е гот ама не очаквай да не даваш парички за поддръжка......
              Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
              Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
              Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Re: Един въпрос?

Първоначално публикувано от crazy_dude_
                Здравейте, колеги...
                Имам си кола за всеки ден, но нещо на последък ме тресе самоубийствената мания за бърза кола...говорим за кола над 150 конски сили.
                Съвсем случайно днес ми попадна една алфа пред очите...много ми хареса...модела е 155 2.5 V6 мисля 163 конски сили...
                Та въпросът ми е, какво ви е мнението за тази кола? По принцип не прочетох много добри отзиви за 155-цата като цяло, дори напротив

Ще ви бъда много благодарен ако споделите с мен

П.П. Чудя се между BMW 320 Vanus и Алфа-та утре ще бъде покупката....аз май за сега съм повече за алфата...знам ли?
                Нещо май не си на ясно щом се двоумиш....
                Вземи си Bmw
                Щом се двоумиш значи нищо не ти трепва като видиш Алфа
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Добре дошъл в Сектата,Наско!.
                  Да ти е честита новата кола,много безаварийни километри!

Comment

Айдееее, честито и от мене, ако човека е взел правилното решение да влезне у наш'та секта - само супер яки емоции да има с тая кола, и ако може едно кръгче да даде ....
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от TS
                      Добре дошъл в Сектата,Наско!.
                      Да ти е честита новата кола,много безаварийни километри!
                      Ще пребия ве,къв ванус?

Еее, ти пък не ме остави и да се похваля

Благодаря за пожеланията...на всички безаварийни
                      Ето и от мен малко снимки

Comment

Взехте се значи?
                        Честито.
                        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

zdr

В крайна сметка Марио на колко пари ти я даде?
                          Ако не е тайна разбира се.
                          sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                          http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                          !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

ЧЕСТИТО! Страхотно изглежда - дано така добре и да върви

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Re: zdr

Първоначално публикувано от mimo_
                              В крайна сметка Марио на колко пари ти я даде?
                              Ако не е тайна разбира се.
                              Не е...свали ми 300лв от цената...4300лв

Comment

Working...
                              X